کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۵
1399/06/15
دسترسي اعضاي هيئت علمي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور به سامانه مشابهت ياب

به اطلاع مي‌رساند امكان دسترسي اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور به سامانه "مشابهت‌ياب" به آدرس https://ppc.research.ac.ir جهت بررسي سرقت علمي مقالات فراهم گرديده است. سامانه مشابهت‌ياب كه از مجموعه سامانه‌هاي "نوپا" است، با هدف فراهم‌سازي امكان بررسي و شناسايي سرقت علمي "Plagiarismدر مقالات و متون انگليسي طراحي و پياده‌سازي شده و به صورت رايگان در اختيار همكاران هيئت علمي قرارگرفته است. از اين پس همكاران محترم هيئت علمي مي‌توانند با مراجعه به آدرس فوق، با كدملي به عنوان شناسه و رمز عبور خود كه همان رمز عبور سامانه علم‌سنجي ايشان است وارد سامانه شده و نسبت به بارگذاري مقاله و اخذ گزارش مشابهت يابي آن اقدام نمايند.

اعضاي محترمي كه به رمز شخصي خود دسترسي ندارند مي‌توانند از گزينه «بازيابي كلمه عبور» در همان صفحه نسبت به دسترسي به رمز عبور خود اقدام نمايند.لازم به ذكر است در آينده نزديك مشابهت يابي مقالات و متون فارسي هم دراين سامانه امكان‌پذير خواهد شد.
آدرس : شهرکرد ،مجتمع آموزشی رحمتیه ،کتابخانه دیجیتال
تلفن: 33333226-038